Sunday, February 18, 2007

CONTROLED 5

hvad er nu det? en ny serie? NEJ! det er en ny begyndelse.

ARE YOU READY TO GET CONTROLED?


CONTROLLED 5

Lucarad gik ned af den beskidte gade med afslappede skridt, det her var trods alt hans hjemmebane, eller det var vel rettere deres hjemmebane. At Lucarad hørte hjemme her, i industri området, ville man nok ikke lige gætte på. En høj, slank og elegant herre i et krid hvidt jakkesæt og med matchende hat. Lucarad gik ind i gennem en røgfyldt gyde og åbnede en lem i gulvet. Lucarad sprang ned i hullet, landede i et lille tomt rum og lukkede lemmen før han åbnede den skjulte dør i hjørnet. Lucarad trådte ind i et stilfuldt indrettet lokale med behagelige og smukke stole og borde.
Lucarad huskede første gang han var trådt ind i dette lokale for at snakke med hans arbejdsgiver.

Han havde i længere tid arbejdet for dem i det små, men det var første gang at han rent faktisk så bossen i virkeligheden. Bossen var ingen ringere en Al Pocane den største mafiaboss i 1920 han sad der med sin cigar og forlangte at Lucarad skaffede den berømte perle ”Black Star”. Det var et trick når man har arbejdet med kriminelle i et par år så er det tydeligt at det er et trick. Og det var lige hvad Lucarad havde, han var startet med at fange de små fisk dem der bare ville have lidt flere penge eller forsøgte at få fat i et illegalt våben. Men han var hurtigt steget i graderne og var nu i en alder af 25 en af de bedste folk i felten. Lucarad var gået undercover for at optrævle Al Pocanes netværrk. Det havde taget ham et helt år at nå dertil hvor han skulle skaffe Black Star. En typisk test, bed den nye gut om at skaffe noget han umuligt kan få fat i på egen hånd og se hvordan han klare det. Skaffer han perlen har han formentlig fået hjælp og er muligvis strømer og nægter han at udføre jobbet er han intet værd. Tricket var at forsøge, komme tæt på målet og så fejle. Det var præcist hvad Lucarad havde gjort og familien havde derefter taget imod ham med åbne arme som deres nye ”samler”. En samler skulle kunne skaffe stort set alt og det kunne Lucarad, så derfor var han nu i kridt huset ved den største gangster i 1920.

Lucarad gik forbi barren, sagde hej til bartenderen og satte sig i sin sædvanlige stol. Lucarad sad der og ventede i ca. 20 minutter før en lille klokke signalere at han kunne komme indenfor. Lucarad gik igennem forhænget og kom ind i et mørkt rum hvor Pacone sad og nikkede Lucarad over mod stolen over for ham. Lucarad satte sig og studerede som sædvanligt Pacones ansigt for et tegn på hvad han ville, men i dag var det umuligt at regne ud han var helt lukket og virkede mere stresset end normalt.
”Lucarad” Sagde Pacone ”Du har arbejdet for mig i et helt år og skaffet bedre resultater end de nogen anden. Derfor har jeg besluttet at du skal indtræde i rådet.”
Rådet var de personer der styrede alt kriminalitet i 1930 bag kulisserne. De bestod af en repræsentant fra værd af de fire familier.
Pacone tændte en cigar og sagde og sagde ”velkommen til Perlen”
Lucarad smilte, men det var ikke det smil man forventer at se fra en mand der lige havde fået det enhver kriminel drømmer om, det var et smil som en slange der langsomt men sikkert havde kvalt sit bytte og endelig kunne høste frugten af sit slid. Lucarad trak en lille gammeldags bombe frem og tændte lunten.
”Hvad har du gang i” råbte Pacone og sprang op ad stolen.
Lucarad svarede ikke men smed bare bomben op i luften, 2 års slid og så blev det endelig bekræftet, Pacone var en del af det mystiske PEARL. Da bomben sprang, var der ikke en stor eksplosion i stedet væltede det ud med flag, og elektriske impulser der knockoutede bossen og alle i hans mailboks.
Lucarad trak VC headsettet af og vente til bage til den virkelige verden.

No comments: