Tuesday, March 20, 2007

CONTROLED part 6

CONTROLED part 6

Hvis man søgte efter ”1920” på ”logeog” (Internettets største søge maskine) i år 3590 ville man få flere resultater end der var URL adresser i år 2007.
Her er et af de mange resultaterne:

1930

1920 er blevet kaldt ”tidsalderens største online spil” og er udviklet af spilfirmaet Zilbzard. Spillet foregår i 1920ernes New York på planeten jorden. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at danne sig et liv i New York, om man vil forsøge sig som gangster, politimand eller bare helt almindelig arbejder er helt op til en selv. Der er ingen missioner eller mål som man skal nå, kun dem man selv sætter. Da 1920 udkom for næsten et årti siden var det et utroligt hit fra starten og brugerbasen voksede hurtigt til flere billioner hvilket gjorde at der blev oprettet ufatteligt mange servere der alle stadig, her ti år efter, er fyldt til renden. Der er to måder at styre spillet på den ”billige” hvor man med et VC headset og en speciel handske på hver hånd styre ens person. Og den dyre som, ifølge de erfarne spillere, er den bedste måde. Skal man spille 1920 på den ”rigtige” måde kræver det at man køber en speciel tank fyldt med en gele lignende suppe der overføre spillerens bevægelser til ens karakters bevægelser, går spilleren i tanken går ens spilfigur. (tanken koster i gennemsnit 500 tusinde dollars) Suppen reagere på elektriske impulser der kan give dele af suppen forskellig konsistens. Gulvet bliver således givet en konsistens så det føles som om man går på beton, træ, tæppe, eller hvilket underlag man nu går på. Der hvor der i spillet er luft vil suppen ikke kunne føles og den modstand der normalt er i suppen kan ikke føles. Den visuelle del og lyd delen får man igennem et headset. Bliver man ramt af et slag, spark eller lignende kan man også føle det. Eventuelle skud- og stiksår kan man føle som elektriske stød der hvor man bliver ramt. Dør man i spillet er ens karakter død og man skal starte fra grunden igen. Da der i spillet ikke er nogen levels er det kun ens egne færdigheder og de våben man eventuelt finder der tæller. For at gøre spillet endnu bedre kan man købe specielle pakker som indsættes i maskinen/beholderen. Denne pakke indeholder næringsstoffer og sætter desuden hjernen i en søvnlignende tilstand, på en måde bliver de mad, og søvnmæssige problemer løst imens man spiller, dette er uden bivirkninger eller tab af koncentration.
Kun to spillere har spillet 1920 i længere tid uden at miste dø. Den ene er Al Pocanes den mest berygtede Mafiaboss i 1920.
Den anden, er nok den mest kendte spiller i 1920, er vampyren Lucarad, han startede ud som Admin hvor han med stor succes fangede flere hackere (folk der prøver at sabotere spillet), crackere (folk som skriver nye koder i spillet) og andre der brød reglerne. Senere blev han politiets stærkeste kort i at optrævle organiseret kriminalitet der var overalt i 1920. Siden at Lucarad blev kendt har utrolig mange nye karakterer i spillet taget navnet Lucarad, det har medført en tvivl om hvem der er den ”ægte”. En ting man ved om ham er at han kun spiller om natten, hvilket har givet ham tilnavnet ’vampyren’. På grund af at så mange har taget navnet har Lucarad ikke haft behov for at skifte sit brugernavn for at forsætte sit job. Lucarad spiller spillet med en af de før nævnte tanke som han vandt i en konkurrence

Opdate. Det er netop blevet bekræftet, af en af vores kontakter, at Al Pocane er død, efter sigende blev han dræbt af Lucarad, der ifølge vores kilder har arbejdet undercover og var kommet helt til tops i hierarkiet uden at nogen havde fattet mistanke. Om det virkelig var Lucarad er stadig uklart.


-------------------------------


jeg har fået at vide at det er meget second life inspireret men believe it or not. jeg fant på det før jeg overhovedet hørte om second life.:)

No comments: