Saturday, December 30, 2006

CONTROL part one

Tænk at det skal ende sådan! Tænk at den endelige nedlukning skal ske i dette overdådige rum med alle disse ”mennesker”. Endnu et elektrisk stød hamrede ind i pluton kernen og billedet knitrede med de to blinkende ord på skærmen: ”emergency shutdown!”
”E17 du lukkes hermed ned” lød en stemme langt borte fra.
E17? nej det var ikke hans navn længere… hans navn var.. det var…
”memory overload! All other systems lockdown”


Location:
System 7, planet: G59, factory 8E
Time:
3575AD,

Som den syttende enhed af E modellen blev E17 skabt på den hemmelige fabrik på planeten G59.
”Elite combat unit E” er den 5 version af ECU modellen og bliver regnet som de bedste kampdroner på denne side af mælkevejen. E17 tilbragte de første 8 cykluser af sin eksistens koblet til en enorm computer hvor al nyttig viden om kamp, taktik og våben blev overført til E17’s harddisk. De næste 700 cykluser blev brugt på at give E-modellerne kamp erfaring. To hold E-drones mod hinanden med rigtig ammunition. Kun de hurtigste, stærkeste og klogeste havde fortjent at ”leve”.
E17 var den bedste og blev som den første sendt videre til hoved computeren hvor den lærte at parere ordre, og fik et indblik i universets historie og lærte for første gang om sit formål i ”livet”.

I år 2600, (efter jordens tidsregning) havde menneskene koloniseret to solsystemer og mødte for første gang liv i verdensrummet. ”lisians” blev de kaldt og var en aggressiv nomade rase der lignede enorme gående firben. De var på højde med mennesker og havde en højt udviklet teknologi. Krigen der opstod da de to raser mødtes, varede i 75 år og til sidst stod menneskene tilbage som sejreherre. Det meste af den menneskelige rase var gået under i krigen og deres moderplanet ”Jorden” var blevet destrueret.
Derefter begyndte menneskene at opruste og efter 150 år gik de igen i krig med deres nyeste opfindelse den originale ECU. ECU’en var den fordel der gav dem magt og det dem kun 500 år at blive den førende rase i universet. Styret af et råd bestående af 8 leder for hver af de 8 resterende planeter i deres oprindelige solsystem, havde menneskene havde med magt indtaget 4 galakser og var blevet stærkere slag for slag. Derefter var der faldet fred over det meste af ”kongedømmet” som menneskene kaldte deres område. Kun i den ydre det af kongedømmet var der stadig krig for menneskene ville stadig eje mere og have mere magt. I kongedømmet levede der mange andre intelligente arter end menneskene men de blev behandlet som skidt og dræbt hvis de lavede, bare en enkelt fejl.
Mens menneskene var koncentreret om at vinde mere territorium i udkanten af kongedømmet, formede en lille gruppe af ”alliens” en modstandsgruppe mod kongedømmet kaldet: ”PEARL”. PEARL blev hurtigt kendt får at kæmpe for frihed og at gøre det med utrolig professionalitet. Igennem årende voksede de i styrke og da menneskene endelig droppede krigen om mere territorium havde PEARL bidt sig fast og var en torn i øjet på kongedømmet.
Lige siden har kongedømmet forsøgt at slå dem ihjel men hver eneste gang kongedømmet havde besejret dem, genopstod de som om intet var hændt.

Og nu var en ny PEARL base blevet opdaget og de første ECU E-drones skulle gå i første række.

No comments: