Friday, January 05, 2007

CONTROL part 2

Søgte man på Internettet (i år 3575) efter ECU kan man på en lille hjemmeside finde denne beskrivelse af ECUerne igennem tiden:

Elite Combat Unit Alfa var den første version af den frygtede ECU serie. Den blev udviklet på Mars af en mand ved navn Worsed han indoperere et metal skelet i et lig og gav det visuelt input. Worsed satte to pumper til at pumpe mikroskopiske mængder flydende kvælstof rundt i liget så det ikke rådnede op. Desuden gav han den en ”hjerne” i form af en microchip der hele tiden bearbejdede den visuelle data og bevægelserne. At skelettet var indoperer i et lig gav den fornødne balance til at robotten kunne gå. Robotten blev kaldt Butler og blev brugt som oppasser for familien Worsed. En af Worsed gode venner var officer i hæren og da han kom på besøg og så Butler regnede han hurtigt ud at en lignende model kunne være brugbar i krigsførelse. Kort efter dette besøg forsvandt familien Worsed sporløst og tre år efter blev de første ECUer afprøvet. ECUerne var lavet efter samme princip men havde fået tilføget øget bevægelse frihed, balance og blev desuden programmeret til at kunne bruge våben. I tyve år blev ECU A’erne brugt uden at de tabte et eneste slag. De var frygtelige på slagmarken fordi de virkede udødelige når de gik videre selv og de fik sprunget stykker kød af kroppen.
ECU Beta blev konstrueret ca. 20 år efter originalen debuterede på slagmarken og den store forskel var at der i stedet for lig blev brugt klonede mennesker. De klonede mennesker var levende men de havde ikke en funktionel hjerne, hvilket gjorde dem til perfekte soldater når en microchip styrede hjernen og deres skellet var blevet forstærket. At de var levende gjorde at de havde øget kontrol og bevægelses frihed. Deres eneste minus var at de var sårbare fordi kroppen kunne dø skete det fungerede de blot som ECU A.
ECU Charlie var konstrueret i samme ”hylster” son ECU Beta men hjertet, hjernen og andre livsvigtige organer var nu beskyttet af et tykt panser. Den venstre hånd var blevet fjernet og en Gatling gun var blevet monteret i stedet for. Disse ECUer var enormt overlegne i forholdt til alt andet krigsmateriale desuden var de i stand til at manøvrere krigsmaskiner da deres hjerne var blevet udviklet nok til at kontrollere andre maskiner.
ECU Delta introducerede en fælles hjerne hvilket medførte at hvad en ECU D så, så de andre også. Det forstærkede deres Teamwork og gjorde det umuligt at dræbe dem en af gangen da de altid kunne komme hinanden til hjælp.
ECU Eta bliver anset som værende noget af det mest avancerede Teknologi der findes. Der er kun få oplysninger tilgængelige om den, men det er kommet frem at de ikke længere er bygget ind i kloner men er 75% teknologi og kun 25% organisk. med har et kraftcenter bestående af ren Pluton (grundstof nr. 248). Den kerne siges at kunne holde maskinen i gang i op til 100 år og den udskiller ingen affaldsstoffer. Benende siges desuden at være lavet til at kunne springe over 10meter op i luften og desuden svæve i kortere tid ved hjælp af to små jet motorer. Det meste af overkroppen er organisk og dækket af et tykt panser. Hovedet er dækket af en hjelm og derfra koordineres alt hvad kroppen fortager sig. Der er ikke sluppet nogen oplysninger ud omkring våben systemerne men man ved dog at ECU E stadig har arme som skulle være i stand til at betjene håndvåben.

2 comments:

Bjørn Almigthy said...

Bliv dog ved, knægt!! Det er jo über fedt! Sci-Fi, det kan jeg lide.. Jeg kom forresten til at sende dig en mail som jeg troede var kommentarsektionen (hiphurra :P). Alt for feeiid! Glæder mig til næste afsnit.

Bjørn Almigthy

shajita said...

thats it greven keep up the good work dude ;)
desuden ved jeg at du har fået inspiration til alt det der noget må være en klon ting fra noget andet skal bare lige finde ud af hvad det er XD
yeah whatever bliv ved såden indtil videre giver jeg "CONTROL" 4 kastanjer ud af 5