Friday, January 12, 2007

CONTROL 3

først lige lidt forord: "flibib" er et godt ord :) enjoy


Location:
System: 17,
Planet: (H37 også kendt som den grå planet),

Da E17 blev aktiveret efter den lange flyvetur var skibet i gang med at trænge igennem H37’s atmosfære. Der var kun en svag rumlen da de gik gennem og ikke som i tidligere tider rumskibe som blev rystet fra hinanden og som næsten brændte op i atmosfæren. Det var blevet undgået ved at fryse luften lige omkring skroget til is, ved hjælp af flydende kvælstof. Rumskibet satte farten ned og landede blødt på den golde jord. En stor mekanisk arm greb fat i den blok E17 sad i og trak dem mod udgangen. Under flyveturen havde ECU’erne siddet i små beholdere som var specielt fremstillet til Epsilon modellen, nu gik beholderne op og halvtreds ECUer rejste sig synkront. Gruppen marcherede ud af rumskibet og stillede sig på rad og række, E17 stod forrest og stirrede ud over hvad der snart skulle blive en slagmark. Over for ECUerne stod en mest bizarre hær E17 nogen sinde havde hørt om: Aliens i alle afskygninger, de små, de grå, de mange armede og dem der til forveksling lignede mennesker bortset fra ansigtet eller psyken. Og nu stod de der på ræd og række dårligt udrustede og skræmte, hvis E17 havde været programmeret til det ville han nok le i denne situation. Det var jo latterligt ville han tænke nogle af dem brugte stadig våben lavet af metal. Alderede mens ECU Gamma blev produceret blev et nyt stof opfundet: Simetra. Det var et stof man fandt for første gang på Mars og siden fandt mange andre steder, Simetra var hårdt som stål men havde ingen af de fysiske egenskaber som normalt metal har; det var ikke elektrisk ledende, det kunne ikke opløses i syre og frem for alt var det ikke varme ledende. Det gjorde det til det perfekte stof at lave geværer af da der ikke var nogen chance for at geværet ville overhede da alt varmen strømmede direkte igennem og ud i luften. Alle E tropperne brugt desuden helt nye projektiler: de var lavet af Simetra og havde et halvt milligram pluton monteret på spidsen. Pluton var et yderst sprængfarligt grundstof der blev udvundet i et sort hul. Når et sort hul havde suget nok energi til sig begyndte den at udskille dette dybt sorte stof som sprang i luften ved kontakt med fast materiale. Det lykkedes dog forskerne at holde den i ro med et kraftigt magnetisk felt, men i den form var den alt for ustabil til at blive brugt i militæret og det tog 4 år for forskerne at finde den rigtige blanding af pluton magnesium og to andre klassificerede stoffer, før at Pluton blev stabilt og kunne opbevares uden risici. Men når plutonen i spidsen af kuglen ramte sit mål sprang den i luften inde i kroppen og lavede enorm ravage. Det var 10 gram af ufortyndet pluton der drev E17 og de andre Epsilons.
Som de to hære stod der ovre for hinanden faldt E17s processor over den slående lighed mellem denne scene og den amerikanske uafhængigheds krig, både opstillingen og motiverne var de samme. E17 slog memory sektionen fra og løsnede det første skud på ordre fra højeste sted.

Langt derfra sad en enlig alien på 84 år men aldrig havde lignet andet end en 6 årig, i en lille beholder dybt under jorden. Hun grinte stille, trykkede på knappen og håbede at det næste liv ville blive bedre

No comments: