Monday, January 15, 2007

CONTROL 4

Skuddet ramte perfekt og flåede et kæmpe hul igennem den firearmede allien fra planet F19. E17 følte hverken glæde eller angre da allienen sank om i en blodpøl, sådanne fæelser var ubrugelige på en slagmark. Det ene skud og det ene dødsfald, slog rebellerne ud af deres trancelignende tilstand, og ind i en rus af blod død og ødelæggelse.

Den dag blev der skrevet historie, en historie som aldrig ville finde vej til kongerigets beboere, men den dag var den vigtigste i mange år. Det var den dag kongeriget slettede endnu en PEARL base fra landkortet…

Det var dette E17 var programmeret til: dansen med døden. E17 fyrede løs og lagde fjender ned som ingen anden, hvert eneste skud ramte og flåede en ny mand til jorden. Der var noget der var forkert beregnede E17 chip mens resten af maskineriet koncentrere sig om kampen. Oplysningerne fortalte om en base med avanceret kampudstyr og en hær der var langt større end denne. Et baghold måske? Nej (sandsynlighed: 20%) stedet var for åbent til et effektivt baghold. E17 tog geværet i højre hånd da en fjende kom for tæt på, og samtidig blev hans venstre underarm splittet i tre og en enorm stikflamme stod ud af den nu synlige flammekaster. Fjenden brændte op i løbet af få sekunder, hvorefter armen lukkede sig igen og E17 genoptog skyderiet. Blev den virkelige styrke gemt til et afgørende tidspunkt hvor den kunne sendes ind uden varsel? Nej (sandsynlighed: 10%) for denne mulighed, der var simpelthen ikke plads til at gemme en så stor styrke. Et bombardement? måske (Sandsynlighed: 45%) men PEARL ville næppe risikere at springe deres egne tropper i luften. En afledning? meget muligt (sandsynlighed: 78%) men en afledning fra hvad? I løbet af 3,6 sekunder havde E17 delt sine ”tanker” med resten af E’erne og modtaget svar igen.
8% havde ikke svaret.
25% var kommet til et andet resultat, men
67% mente at det var en afledning for at dække over et angreb.

…Og kongeriget led sit første nederlag siden ECU Alfa blev sat i produktion.

Planen var ligeså simpel som den var genial:
Trin 1: oplysninger blev lækket om en ”hemmelig” PEARL base,
Trin 2: kongeriget sender sine nye ECUer ud for at destruere PEARL basen,
Trin 3: angreb på G59
Trin 4: H37 springes i luften

Få timer efter ECUerne havde forladt G59 blev planeten ramt af en mindre meteor regn. Det sete regelmæssigt på planeten så der var ingen panik eller problemer. Kun 3 meteorer trængte gennem atmosfæren og to af den blev hurtigt fundet, målt og indsamlet. Men den sidste meteor var ingen steder at finde. ”Meteoren” havde i virkeligheden været et minirumskib der var designet til at begrave sig dybt i jorden når den ramte overfladen. Derefter gravede rumskibet med dens passager sig ned i undergrunder med enorm fart indtil den fandt hvad den ledte efter en lille magma lomme der lå lige under fabrik nummer 8E.
Eksplosionen der blev udløst af den lille pige satte en kædereaktion i gang som medførte at en enorm mængde magma blev tvunget mod overfladen.

Det tog ECUerne ca. 1 time at besejre fjenden og underrette deres foresatte om deres mistænksomhed, den blev dog fejet til side med en ordre om at koncentrere sig om kampen. Kort efter kampen var slut sprang H37 i luften. Kun 3 delinger af ECUerne var på nået væk fra planeten og i sikkerhed

4 comments:

Mads said...
This comment has been removed by the author.
Mads said...

Hvor i alverden får du det fra?

Greven said...

alle steder! spil, film, bøger og så self min egen syrede fantasy der aldrig stopper med at forbløffe selv MIG :P

Greven said...

er du aigal ikke irl mads