Wednesday, October 08, 2008

Control part 16

HAHA! I troede nok i havde set det sidste til Control men NEJ! B fik mig til at starte igen og er faktisk glad for jeg fik startet det igen. Jeg kan godt lide slutningen, i bør fatte hvad der sker.



E-17’s synsnerver blev langsomt aktiveret og elektrisk strøm løb igennem hans muskelmasse og aktiverede de centrale hjælpefunktioner. I løbet af et 0,73 minutter gik E-17 fra en tilstand af komplet nedlukning til fuldt kampklar front enhed. E-17 forholdt sig roligt mens hans beholder gik og op han dumpede ned på et transportbånd sammen med 49 andre Epsilon ECU. Transport båndet førte dem langsomt gennem skibets indre og undervejs blev Epsilon modellerne udstyret med standard udstyret til kamp: En semiautomatisk riffel, 8 magasiner til denne, 1 standard felt pistol med 7 skud i hvert magasin, 2 magasiner blev udleveret til denne.

Transport båndet stoppede i en lille afgangshal hvor de 50 epsilon modeller stillede op på 5 rækker af ti ECU’er. Hallen var tyst som graven, en lille grøn lampe lyste og signalerede at Epsilon modellerne nu havde tilladelse til at opstarte deres interne kommunikations system. E17 startede sit system, stilhed på linjen, de ventede på hans briefing. E17 havde strenge ordre til ikke at videregive oplysninger om missioner til andre ECU’er, men med større viden kom også bedre samarbejde internt i gruppen. Filen der indeholdt alt fra fjendtlige personer samt der overordnede plan blev analyseret af alle Epsilons i løbet af få sekunder og snart modtog E17 hele 12 henvendelser om udlevering af speciel udstyr. E58 udbad sig to seksløbere som de blev kaldt, det var kraftige håndpistoler der til forveksling lignede det vilde vestens seksløbere. De brugte kraftig ammunition men var forholdsvis upræcise, E58 havde dog fra de første test faser foretrukket disse våben og viste langt bedre resultater med dem end med en standart riffel. E20 der næst efter E17 var den tidligste stadig funktionelle Epsilon model bad om 8 Mus. ”Mus” var små primitive robotter der kunne programmeres til at opsøge udvalgte mål og selvdestruere når ordren faldt.
E17 sendte bud efter det udbedte udstyr og modtog samtidig en status rapport fra den fjerde general.

De ni transport rumskibe er blevet fyldt med civile PEARL medlemmer, og forlader i øjeblikket atmosfæren, vores IU’er er i position og er klar til at tage kontrol over skibene så snart de er ude af atmosfæren. Alt forløber planmæssigt, I vil blive sat ned på planetens overflade foran hovedstyrken i løbet af 3,6 minutter. Forventet evac er om 3,2 timer, forløber alt planmæssigt vil der kun være spredte kampe der bør kunne nedkæmpes med den reducerede styrke der er til stede på overfladen, de resterende tropper bliver holdt i skibene men klar til at blive sat ned hvis en større kamp skulle bryde ud.

E17 svarede ikke, hans mening var ikke udspurgt, men det gik ikke præcis som han havde beregnet sig frem til, han havde ikke forventet at de civile ville blive sendt af sted før Meliaki i det mindste kendte sin fjendes præcise styrke.
Årsag (sandsynlighed):

Nervøsitet: 50 % (Meliaki var menneskelig og kunne derfor godt falde for nervøsitet og prøve at sende de civile af sted for tidligt)
Krav fra de civile: 20 % (PEARL civile var kendt for deres standhaftighed, at de skulle stikke halen mellem benene virkede usandsynligt)
Større end forventet information om kongerigets styrker: 25 % (Det var muligt at der var spioner i kongerigets rækker, men bestemt ikke sandsynligt)
Udefrakommende indflydelse: 5 % (Der var ingen informationer om udefrakommende kontakt til planeten, og alt kommunikation var blevet blokeret)


E17 gemte beregningerne på sin ekstra harddisk til senere analyse da skibet landede på planetens overflade og afgangshallens døre langsomt gik op. E17 og pilespidsen forlod skibet og indtog deres position hundrede meter foran hovedstyrken. Det var ikke deres normale position, men de var ikke med i slaget i deres normale funktion. Normalt blev pilespidsen sendt ind for at lave et koncentreret angreb og gennembore den fjendtlige frontlinje, men i dag var de der udelukkende for at indgyde skræk og rædsel i deres fjendens rækker. E17 studerede området og styrkerne og foretog en analyse meget lig den han havde foretaget flere år tidligere i sin første kamp.
Den fjendtlige styrke var svagt bemandet men brugte yderst avanceret udstyr, alene udgjorde de ingen trussel for kongerigets styrker.

98 % af Epsilon modellerne nåede til den følgende konklusion.
Var M’s informationer om basens størrelse fejlagtige? 20 % (M havde skaffet vigtige informationer til kongeriget i årevis og i 97,6 % af tilfældene var de rigtige)
Havde dele af styrken flygtet i skibene? 10 % (der var næppe plads i skibene, og PEARL flygtede sjældent uden kamp)
Blev resten af styrken gemt til et baghold og/eller overraskelses angreb? 70 % (Dette virkede yderst sandsynligt, dog var pladsen meget åben og et baghold ville ikke være nogen nem sag at gennemføre)
E17 beregne dog 5 % anderledes og fandt dermed en fjerde mulighed.
Var landstyrken i virkeligheden en afledningsmanøvre? 5 % (usandsynligt, der var intet de kunne aflede opmærksomheden fra)


E17 så op mod himlen lige tids nok til at se det første D klassificerede evakuerings rumskib kollidere med et af kongerigets 3 enorme transportskibe.

No comments: