Thursday, June 21, 2007

Falken - Det første kup

Ny serie!!! den bliver nok så lang som de to andre men jeg fik løst til at lave noget nyt. Jeg præsentere "Falken" en fantasy, krimi historie, enjoy.


Falken
Det første kup


Han gik langsomt ud på parkeringspladsen, gik ned mod sin bil der stod næsten bagerst på parkeringspladsen. Han fandt sin Skoda, låste den op og steg ind i den. motoren startede med et host og han kørte den op mod udgangen af parkeringsområdet, hvor han blev stoppet af den sædvanlige P-vagt.
”Må jeg se din billet?” spurgte han den midaldrende mand der sad i Skoda’en. Den midaldrende mand Rakte op i foruden og tog sin parkerings billet. Han havde et lille overskæg, var iført en grå jakke og et par grå bukser. P-vagten tog billetten og så på den.
”Nød du dit ophold på Louvre?” Spurgte P-vagten og rakte billetten tilbage.
”Ja, det var meget spænende.” svarede Manden på fransk med en let tysk accent.
”Fortsat god dag” Sagde P-vagten og Skoda’en kørte sin vej.

Han sad i bilen og talte sekunder, ”20, 19, 18.” samtidig sørgede han for at køre indenfor fartgrænsen og han var fuldstændig anonym i sin Skoda, ikke ligefrem en bil man lagde mærke til.”12, 11, 10.” Han standsede for rødt og talte videre. ”5, 4, 3, 2, 1.” Alarmen gik i gang, på præcis det forventede tidspunkt. Det var den helt store alarm, alt blev lynhurtigt låst af på Louvre, flere hundrede personer sad nu fast på Louvre, i et par timer. Derefter ville de blive taget med på politistationen og blive afhørt i et par timer mere, hvorefter de ville få lov til at gå hjem. Hvorfor gik alarmen? Hvorfor blev alle disse mennesker afhørt? Fordi at et af verdens mest berømte malerier forsvandt, midt i åbningstiden uden nogen vidner eller mistænkte. Det var jo rent magi, selveste Mona Lisa væk, det kunne simpelthen ikke ske, men det var sket.
Han havde vidst at en afledningsmanøvre var nødvendig, de to vagter skulle distraheres i mindst 13 sekunder. Hvordan gjorde man det uden at tiltrække opmærksomhed mod en selv? Den løsning han havde fundet var at hyre en gammel skuespiller til en lille joke, han skulle simpelthen simulere et epileptisk anfald. Skuespilleren syntes nu nok det var et underligt job, men penge havde han ikke mange af og den franske herre han havde snakket med over telefonen havde virket meget respektabel. Så skuespilleren gjorde som han fik besked på og lavede sit nummer ca. 10 meter fra Mona Lisa. De to vagter skyndte sig til for at hjælpe manden der var faldet om, 14 et halvt sekund efter at de havde forladt deres pladser gik det op for dem at de havde begået en fejl og de skyndte sig at tjekke om der var sket noget med Mona Lisa. Men det var der tilsyneladende ikke, hun hang stadig på væggen i sin sikkerhedsboks af pansret glas og smilte som sædvanlig mystisk. 4 minutter efter smeltede Mona Lisa for øjnene af en gruppe chokerede Japanere, de to vagter så det 3 sekunder efter Japanerne, men de kunne intet andet gøre end at se på mens det verdens berømte maleri forsvandt. Under Mona Lisa dukkede et andet billede op, det var et olie maleri i samme stil som Mona Lisa, motivet på billedet var en falk der lettede fra sin rede.
Hvordan Tyven fik Mona Lisa ud af glas montren og hvordan han fik det falske billede ind, var spørgsmål som ville forvirre og forundre politifolk over hele kloden i mange år. År senere blev en politikommissær citeret for at have udtalt følgende om Mona Lisa Mysteriet: ”Det er kun tryllekunstneren der kender sandheden i sin tryllekunst, og han taler aldrig.”

Da alarmen lød vendte alle deres blik mod Louvre, det samme gjorde manden i Skoda’en, han vendte sig og virkede lige så chokeret som alle andre. Men efter et par minutters forvirring fortsatte trafikken og Skoda’en forlod stedet på samme måde som den var ankommet: ubemærket.

No comments: